Ma. t/m vr. 08.00-20.00 uur - Za. 08.00 - 18.00 uur - Zo. 09.00 - 18.00 uur

Welkom in onze wasstraat

Voel je welkom in onze wasstraat en houdt hiermee jouw auto en lak in topconditie!

De wasstraat

Jouw auto wordt bij ons geheel veilig en met uiterste zorg gewassen. We maken gebruik van textiele borstels welke zacht zijn voor uw autolak maar krachtig in hun werking en deze zorgen dan ook voor een streeploos eindresultaat. Door het gebruik van biologisch afbreekbare shampoos, gerecycled water en osmosewater ontstaat een super schoon resultaat en een vlekvrije droging. Hierdoor kun je in korte tijd met een fijn gevoel en een verzorgde auto je weg vervolgen naar de volgende bestemming. Hierbij hopen wij je een totaalbeleving te geven, zowel door de lichteffecten als door onze vakkundige medewerkers die je hartelijk ontvangen, begeleiden en klaar staan voor al je vragen!

Het stofzuigerplein

Op ons gebruiksvriendelijke en overdekte stofzuigplein kun je gebruik maken van één van de 17 ruime stofzuigplekken. Op het plein is alles te vinden voor het reinigen van het interieur van jouw auto. Denk hierbij aan de krachtige stofzuigers, de mattenborstels als ook de luchtspuitjes voor het schoonblazen van het dashboard en moeilijk bereikbare plekken. Ook kunt u in de moderne stofzuigzuilen onze bandenpompen vinden en op diverse plekken zijn er cockpitdoekjes, glasreinigingsdoekjes en autoparfums verkrijgbaar. En tijdens dit alles kun je ook nog genieten van het gratis kopje koffie wat we aanbieden. Nog zin in wat lekkers of een koud drankje voor onderweg? Deze zijn uiteraard ook te vinden in onze automaat!

De wasboxen

In onze wasboxen is het mogelijk om zelf je auto te wassen voor de liefhebber. De wasboxen zijn van alle gemakken voorzien waardoor je zelf kunt bepalen hoe je jouw auto wast en hiervoor de tijd nemen die je wil.
De wasboxen worden geactiveerd door zowel muntinworp als door contactloos betalen. De materialen waaruit je kunt kiezen voor het reinigen van je auto zijn de volgende:

  • Lans: voor water onder normale of hoge druik. Hiermee kan je je auto inweken – wassen met autoshampoo – wassen met was – afspoelen – en vlekvrij naspoelen.
  • Wasbostel: voorzien van autoshampoo
  • Stofzuigen: tegenover de wasboxen zijn 2 stofzuigplaatsen beschikbaar waar je het interieur van jouw auto kunt reinigen.

De wasboxen kunnen gebruikt worden voor diverse voertuigen zoals auto’s, bussen, campers, caravans, motoren en fietsen. De wasboxen hebben een hoogte van 3,50 meter dus houdt hier rekening mee.

Onze wasboxen zijn iedere dag van de week geopend van ’s ochtends 07.00 uur tot ’s avonds 22.00 uur.

 

Nieuwe Eerdsebaan 2
5482 VS Schijndel

T. 085 080 57 69
Whatsapp. 085 080 57 69
M
. info@carwashschijndel.nl

Whatsapp

Openingstijden
maandag  08.00 - 20.00 uur
dinsdag  08.00 - 20.00 uur
woensdag  08.00 - 20.00 uur
donderdag  08.00 - 20.00 uur
vrijdag  08.00 - 20.00 uur
zaterdag  08.00 - 18.00 uur
zondag  09.00 - 18.00 uur

Carwash Schijndel © 2023 - Algemene voorwaarden - Privacy Statement           creatie Roel Olieslagers | creatieve reclame