Ma. t/m vr. 08.00-20.00 uur - Za. 08.00 - 18.00 uur - Zo. 09.00 - 18.00 uur

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt je een overzicht van veel gestelde vragen over onze carwash.
Staat je vraag er niet tussen, neem gerust contact met ons op.

Is het ook mogelijk om te pinnen?

Naast contant betalen is het ook mogelijk om met uw bankpas, Multi tank card, Travelcard en de waspas van Carwash Schijndel te betalen. Met deze laatste pas krijgt u tevens altijd korting op bepaalde wasprogramma’s.

Ik ben nog nooit in een wasstraat geweest. Wat moet ik doen?

Onze medewerkers geven u standaard instructies waardoor uw auto in de juiste positie komt te staan. Daarnaast is het belangrijk om de volgende instructies altijd op te volgen:

  • Spiegels indien mogelijk inklappen
  • Antenne verwijderen
  • Ruitenwissersensor uitzetten
  • Auto in vrij/neutraal zetten
  • Handrem niet aantrekken
  • Motor aan laten staan
  • Niet sturen en remmen in de wasstraat

Onze huisregels kunt u ook in de wasstraat terugvinden en u kunt uiteraard altijd onze medewerkers aanspreken wanneer u twijfelt.

Wat is de maximale doorrijhoogte van de wasstraat?

U kunt met een voertuig met een maximaal hoogte van 2,05 meter door onze wasstraat. Is uw voertuig hoger dan kunt u gebruik maken van onze wasboxen tot een hoogte van 3,05 meter.

Kunnen alle auto’s door de wasstraat?

Nee, niet alle auto’s kunnen door de wasstraat. Pick-up’s kunnen niet door de wasstraat en auto’s met extreme spoilers of imperiale kunnen ook niet door de wasstraat.

Kan ik mijn cabrio laten wassen?

Voor uw cabrio is het juist goed wanneer u deze laat reinigen door de wasstraat. De speciale shampoo’s en conserveringsmiddelen zoals was en polish zorgen ervoor dat de stof van het dak soepel en zacht blijven. De wasstraten hebben een speciale functie voor cabrio’s zodat de hogedruk op het dak van de auto minder hard gaat.

Hoelang duurt het voordat mijn auto is gewassen?

Ook bij extreme drukte bent u zo aan de beurt. Er gaan tenslotte meer dan 2 auto’s per minuut op de lopende band. De wasbeurt zelf duurt ongeveer 6 minuten.

Kan ik ook mijn banden oppompen?

Op ons stofzuigerplein vindt u op elke plek een bandenpomp. En hier kunt u ook nog eens gratis gebruik van maken zodat u veilig uw weg kunt vervolgen.

Wat moet ik doen wanneer ik een klacht heb?

Mocht u niet tevreden zijn over het resultaat van de wasbeurt dan kunt u één van onze medewerkers aanspreken. Doe dit nog voordat u vertrekt bij onze carwash. Wij gaan altijd voor een schoon resultaat dus zullen onze medewerkers er alles aan doen om u met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan.

Overige vragen

Heeft u een vraag die hierboven niet genoemd is? Stuurt u dan gerust een e-mail naar info@carwashschijndel.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Geen acties willen missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste acties!
En de leukste tips & tricks voor het onderhoud van jou auto!

Nieuwe Eerdsebaan 2
5482 VS Schijndel

T. 085 080 57 69
Whatsapp. 085 080 57 69
M
. info@carwashschijndel.nl

Whatsapp

Openingstijden
maandag  08.00 - 20.00 uur
dinsdag  08.00 - 20.00 uur
woensdag  08.00 - 20.00 uur
donderdag  08.00 - 20.00 uur
vrijdag  08.00 - 20.00 uur
zaterdag  08.00 - 18.00 uur
zondag  09.00 - 18.00 uur

Carwash Schijndel © 2023 - Algemene voorwaarden - Privacy Statement           creatie Roel Olieslagers | creatieve reclame